Pieptanescu

sigla-fundal-negru
Programează-te:
+40 774 028 442
Program:
L-V: 09:00-20:00
S: 09:00-19:00
D: 09:00-14:00

Prețuri și Servicii

Ce spun clienții despre PIEPTĂNESCU.RO...

Unul dintre aspectele care m-au impresionat cel mai mult la Salonul Pieptanescu a fost profesionalismul și abilitățile personalului. Frizerii de aici sunt adevărați artiști ai tunsorii și stilului, iar expertiza lor se reflectă în rezultatele finale. De la început și până la ultimele retușuri, am simțit că sunt în mâini sigure și experimentate. Aceștia m-au ascultat cu atenție, au înțeles perfect stilul dorit și mi-au oferit sfaturi și sugestii în funcție de forma feței și textura părului meu. Am plecat de la Salonul Pieptanescu cu o tunsoare absolut impecabilă, care mi-a pus în evidență trăsăturile și mi-a dat încredere în felul în care arăt.

Andrei Florin

Un profesionist adevărat! Servicii de calitate la prețuri decente! Recomand cu încredere!👌

Octavian Nanu

Vali este un profesionist! Merita 10* Isi face meseria exceptional.

Luminița Mormenche

Servicii de calitate ,însă calitatea însemna ATENȚIE deosebită față de client și asta este un lucru foarte rar întâlnit în zilele noastre. Va recomand acest mini salon cu un nume clasic PIEPTANESCU by Valentin

Stefania Ana

Astăzi am fost la noua frizerie autentică Pieptanescu by Valentin prietenul nostru. O experiență de 10. Recomand atât eu cât și Andrei serviciile Pieptanescu.

Eduard și Andrei Stan

P - rofesionalism I - nspirație E - leganță P - rietenie TĂNESCU Un loc primitor și relaxant !!!!!

Mircea Bosoc

Prețuri și Servicii